La Canon 5D Mark II i el so


Uns articles interessants de Sound Devices i Whitney Ince.

Des de fa uns mesos la implamentació d’aquestes càmeres per a gravar vídeo d’alta definició cada vegada va a més; baix cost en relació a la bona qualitat d’imatge que permeten obtenir. No obstant, no estan pensades per enregistrar-hi so com cal. Sound Devices analitza tècnicament l’entrada mini jack i el propi micro de l’aparell. També explica com comfigurar-lo per obtenir un so acceptable. El procediment és el mateix que configurar una càmera de vídeo digital (to d’1khz, 0 a taula analògica i -20 / -18 db a la càmera digital).

Whitney Ince dóna la seva experiència en so directe amb aquesta càmera. Diu per exemple que envia referència amb un inalàmbric. Em sembla una bona opció. La meva experiència és molt escassa amb les Canon i Nikon d’alta definició; crec que en aquest casos el millor és gravar separadament amb un gravador.

El bo d’aquestes Canon i Nikon és que l’actualització dels seus firmwares ha permès que ja puguin rodar a 24 o 25 (abans estaven limitades a 30fps només).

Sound Devices
Pro Location Sound

Marc

Advertisements
Tagged , ,

2 thoughts on “La Canon 5D Mark II i el so

  1. […] el post La Canon 5D i el so on Sound Devices i Whitney Ince parlen sobre el fenòmen de les càmeres de fotografia d’alta […]

  2. […] La canon 5D Mark II i el so […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: